Bed and Breakfast De Postoari
Flang en WillemijnWillem Andries Cupido wordt al jaren door de meeste mensen Flang genoemd. Oprichter van het paviljoen Heartbreak Hotel op het strand van Oosterend, waar hij bijna twintig jaar eigenaar van was. Samen met de Blue Moon Boys trad hij ’s zomers elke avond op als Elvis Presley. Zijn grote voorliefde voor The King, Johnny Cash en de hele rock ’n roll tijd is terug te vinden in een van de kamers in De Postoari. In 2004 werd hij wereldkampioen snert koken. De twee jaren daarop hield hij deze titel vast. Flang onderhoudt ism de Fuikclub, de Waddenvereniging en het Nioz een authentieke takkenfuik op het wad.

Willemijn is geboren en getogen in Soest, maar woonde en studeerde 10 jaar in Utrecht. In die tijd startte ze samen met vier anderen de soulband Solah Juice, waarmee ze regelmatig in Utrecht optrad. Na haar studie communicatie werkte ze oa. bij festivals als het Nederlands Film Festival en het IFFR. Vanaf 2004 werkt Willemijn voor Oerol, de baan die haar naar Terschelling voerde. Toen Willemijn haar hart verloor aan Flang verhuisde ze definitief naar Terschelling. Sinds 2009 maakt ze zich hard voor een duurzamer Terschelling.

Flang heeft twee bijna volwassen kinderen, Bart en Marieke. In maart 2011 werd het gezin uitgebreid met een dochter, genaamd Ella.