Bed and Breakfast De Postoari
Storm Arrangement

Nergens beleef je de seizoenen beter dan op Terschelling. Zo is de winter stormachtig prachtig. Lekker wandelen over het strand, opwarmen in een leuk cafeetje en heerlijk eten in het dorp. Boek nu twee overnachtingen incl. ontbijt en een mooie strandtocht naar de meest oostelijke punt van Terschelling, met onderweg warme chocomelk en juttersbitter, voor de winterse prijs van 199 euro (2 pers.). En als er wat te jutten is, nemen we het mee! Bel voor reserveringen T 0562-850134 of mail overnachten@postoari.nl

Valentijns Arrangement LAATSTE KAMER!  Wij dekken je bedje zo, dat je samen onder 1 wolletje slaapt. We verzorgen een van de dagen een uitgebreid ontbijt op bed met bubbels. We kunnen ook de houtgestookte hottub voor je opstoken, waar je lekker in de buitenlucht van de sterren kunt genieten. Verder kunnen we vooraf een sfeervol restaurant voor je reserveren. Twee nachten in de Scheepstra kamer incl. ontbijt op bed voor slechts €249 (2 pers.) 

Voorjaars Voordeel   Kom lange strandwandelingen maken in de Krokusvakantie (17 feb-5 mrt), warm lekker op in onze hottub of ga mee oesters proeven op het wad. Boek nu* ovv 'voorjaarsvoordeel' je verblijf in de Krokusvakantie en ontvang 10% korting op de kamerprijs. Plus nog eens 10% korting op het totaal als je 3 nachten of langer blijft! Bel voor beschikbare data op 06-14046455 of mail naar overnachten@postoari.nl. *actie loopt tot 3 februari.

Oesters & Overnachten  Vanaf april kunt u weer genieten van een unieke oestertocht. Samen met gastheer Flang Cupido gaat u naar het wad om zelf oesters en andere schelpen te rapen. U zult de vangst later samen tot een heerlijke maaltijd bereiden. We bieden een driedaags Oester Arrangement voor 2 personen incl. oestertocht, workshop, diner & drankjes, twee overnachtingen en ontbijt. Prijs vanaf €365.